Over DrieTour

DrieTour is al ruim 35 jaar specialist in het organiseren van groepsreizen. Geen gewone reizen, maar kwaliteitsreizen die verdiepen, inspireren en verrijken. Reizen met een Verhaal. En geen gewone bestemmingen, maar bijzondere bestemmingen. En dat doen we vanuit onze christelijke identiteit. Onze missie luidt dan ook:

Wij geloven in een wereld waar samen reizen leidt tot verbinding, (lokale) ontmoeting, verdieping, verrijking en bezinning. Dat doen we met hart voor mens, maatschappij en milieu.

Tijdens onze reizen maakt u kennis met andere culturen, bieden wij u exclusieve ervaringen en initiëren wij bijzondere ontmoetingen met de lokale bevolking. Verhalen worden in religieus-historisch perspectief geplaatst. Dat doen we met respect voor iedereen. Tevens is er tijdens onze reizen aandacht voor het ervaren van uw eigen overtuiging, is er ruimte voor uw persoonlijke verhaal, gaan we met elkaar in gesprek en kijken we naar elkaar om. We reizen samen en willen u een onvergetelijke en verrijkende ervaring bieden.

Wij gaan voor eerlijke prijzen

Bij DrieTour vindt u duidelijke en eerlijke prijzen. Wat bedoelen we daar mee? Vooraf weet u waar u aan toe bent. In de reissommen zijn (in de meeste gevallen) alle noodzakelijke kosten opgenomen. Denkt u hierbij aan lunches, diners, lokaal vervoer, entreegelden, bagage , lokale gidsen en fooien. Bij uitzondering kan dit anders zijn. Dit wordt dan expliciet bij het kopje “niet inbegrepen” bij de reissom vermeld.

DrieTour zoekt de samenwerking met kleinschalige lokale bedrijven. Zo weten we zeker dat de eventuele winsten ten goede komen aan de lokale gemeenschap en dat is ons heel veel waard. En het zijn juist hun Verhalen, kennis en contacten die een reis voor u inspirerend en verrijkend maken.

Fooien maken bij DrieTour onderdeel uit van de reissom en zullen ter plekke door de reisleider aan de verschillende dienstverleners worden betaald.

Duurzaamheid

DrieTour hecht veel waarde aan duurzaamheid; voor mens, maatschappij en milieu. Wat is onze bijdrage? Met de keuze van onze bestemmingen, accommodaties, vervoer en lokale ondernemers houden wij hier rekening mee. We werken zoveel mogelijk samen met accommodaties die maatregelen hebben genomen om water- en energieverbruik te verminderen. Maar ook bijvoorbeeld door tijdens een aantal van onze reizen lokale projecten te bezoeken om concreet een maatschappelijke bijdrage / maatschappelijke impact te realiseren.